Lion Kroeze

Manuel Schadwald

 Manuel Schadwald

Manuel Schadwald wordt in vrije wil meegelokt naar Nederland. Hij wordt in een bungalow, dichtbij Amsterdam, voorgesteld aan een aantal mannen, waarvan hij weet dat hij ze seksueel moet bevredigen. Manuel zegt dat hij geen meerdere mannen tegelijk wil bevredigen, dat is niet zijn stijl. Hier waren de mannen het niet mee eens en een van hen drukt zijn penis zo hard en diep in zijn mond dat hij stikt. Alles wordt opgenomen op camera en zal vervolgens in het pornocircuit rondcirkelen als zijnde snuffmovie.

Robby van de Plancken is bij dit bovenstaande aanwezig, dit wordt door zijn eigen vader bevestigd, gezien het feit dat zijn vader deze snuffmovie zelf heeft gezien. De vader van Robby beschrijft dit bewijs aan de Belgische justitie Bourlet en aan de Nederlandse kopstukken Joris Demmink, Ernst Hirch Ballin, Piet Hein Donner en Ed Nijpels. Dit bewijs wordt gevonden in Zandvoort, tesamen met 40.000 ander beeldmateriaal, 9000 foto´s en cd roms, in het huis van Gerrie Ulrich.

Gerrie Ulrich vlucht richting Italie en wordt vervolgens geliquideerd. Ondertussen houdt een engelse schrijver Nick Davies zich bezig met deze zaak en ontmoet een psychologe Gina Pardaens, die als expert wordt ingezet in de zaak van Manuel Schadwald. Deze psychologe zou in het bezit zijn van de desbetreffende snuffmovie. Gina Pardaens en Nick Davies ontmoeten Robbie van der Plancken, in de hoop nog meer te ontdekken. Gina Pardaens heeft een aantal keren aangegeven dat ze bedreigd werd, dit aan de Duitse politie, het heeft haar auto ongeluk met dodelijke afloop niet kunnen voorkomen. Een belangrijk getuige in de zaak Dutroux met een directe link naar Zandvoort en in het bezit van deze snuffmovie maar helaas niet meer in leven om het na te kunnen vertellen.

 

Alle Rechte an diesem Beitrag liegen beim Autoren. Der Beitrag wurde auf e-Stories.org vom Autor eingeschickt Lion Kroeze.
Veröffentlicht auf e-Stories.org am 07.04.2010.

 

Leserkommentare (0)


Deine Meinung:

Deine Meinung ist uns und den Autoren wichtig! Diese sollte jedoch sachlich sein und nicht die Autoren persönlich beleidigen. Wir behalten uns das Recht vor diese Einträge zu löschen! Dein Kommentar erscheint öffentlich auf der Homepage - Für private Kommentare sende eine Mail an den Autoren!

Navigation

Vorheriger Titel Nächster Titel


Beschwerde an die Redaktion

Autor: Änderungen kannst Du im Mitgliedsbereich vornehmen!

Mehr aus der Kategorie"Mystery" (Kurzgeschichten)

Weitere Beiträge von Lion Kroeze

Hat Dir dieser Beitrag gefallen?
Dann schau Dir doch mal diese Vorschläge an:

Het bepaalde lot - Lion Kroeze (Philosophical)
Heaven and Hell - Rainer Tiemann (Humour)