Lion Kroeze

Seks op het werk

Velen kiezen om verhoudingen op het werk aan te gaan. Hoeft niet per definitie om vreemdgaan te gaan. De spanning en de verliefdheid voeren de boventoon. Soms groeit er een goede relatie maar vaak genoeg wordt het om welke reden dan ook beeindigd. Dan begint het want het is sfeerbepalend. Hoe hou ik de werkrelatie prettig na een verhouding? Well, that's the question, haha. Dit draait uiteraard om professionaliteit, mannen en vrouwen hebben hier moeite mee.

Het is altijd lastig wanneer een verhouding beeindigd wordt. Zeker wanneer 1 of beide partijen zich gekwetst voelt. Daar reageren de betrokken partijen op. Heel belangrijk is om te weten hoe de onderlinge verhouding was voordat de verhouding begon. Daar kun je op terugvallen en dit telt voor beide partijen. Dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat is niet waar want in principe maken we altijd al onderscheid tussen werk en prive, ookal bevindt het zich beiden op het werk.

De onderlinge verhouding voordat er een seksueel aspect bij kwam is de sleutel tot de oplossing. Dit is
een kwestie van willen want geen van beiden wil de baan verliezen. Een professionele insteek lijkt heel klinisch maar eigenlijk is dat een vereiste om over welke verbroken relatie heen te komen. Het beredeneren van emoties geeft zoveel controle en sterkt enorm je eigen persoonlijkheid.

Mijn advies voor een ieder die aan een verhouding op het werk wil beginnen, heb de onderlinge verhouding helder voordat het seksuele aspect begint.

Voor de mensen die vreemdgaan, monogamie kent een vrije wil en een relatie is in monogamie vrij zijn.  

 

Alle Rechte an diesem Beitrag liegen beim Autoren. Der Beitrag wurde auf e-Stories.org vom Autor eingeschickt Lion Kroeze.
Veröffentlicht auf e-Stories.org am 27.07.2010.

 

Leserkommentare (0)


Deine Meinung:

Deine Meinung ist uns und den Autoren wichtig! Diese sollte jedoch sachlich sein und nicht die Autoren persönlich beleidigen. Wir behalten uns das Recht vor diese Einträge zu löschen! Dein Kommentar erscheint öffentlich auf der Homepage - Für private Kommentare sende eine Mail an den Autoren!

Navigation

Vorheriger Titel Nächster Titel


Beschwerde an die Redaktion

Autor: Änderungen kannst Du im Mitgliedsbereich vornehmen!

Mehr aus der Kategorie"Life" (Kurzgeschichten)

Weitere Beiträge von Lion Kroeze

Hat Dir dieser Beitrag gefallen?
Dann schau Dir doch mal diese Vorschläge an:

De reincarnatie van God - Lion Kroeze (Experimental)
A Long, Dry Season - William Vaudrain (Life)
A Long, Dry Season - William Vaudrain (Life)