Lion Kroeze

De zaak Tanja Groen

 De 18-jarige studente Tanja Groen verdween in de nacht van dinsdag 31 augustus op woensdag 1 september 1993 rond 0.15 uur. Ze vertrok van een studentenfeest in Maastricht om op haar fiets naar haar woning in Gronsveld te fietsen. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. Ook Tanja's fiets is niet teruggevonden. Dit is wat de politie weet.

Dit is mijn verhaal en wat ik denk dat er is gebeurd. Tanja fiets richting haar huis en naast haar stopt een auto. Twee mannen stappen uit en sleuren haar in de auto. Haar fiets is blijven liggen. Tijdens de rit ziet ze dat de man die de auto bestuurt een rode pet draagt en een zwart leren jack en op de linkermouw een embleem met de letters ZT.

De bijrijder draagt midden groen leger jack en de man naast haar durfde ze niet aan te kijken. Ze wordt in de auto door de man naast haar bewusteloos geslagen maar ze komt bij door de verkrachtingen, waarschijnlijk door alle drie. Ze is gewurgd met de handen van een van daders.
Ze heeft de naam " Rigon " gehoord, naam van een leider van een groep of de naam van de groep zelf.

 

Alle Rechte an diesem Beitrag liegen beim Autoren. Der Beitrag wurde auf e-Stories.org vom Autor eingeschickt Lion Kroeze.
Veröffentlicht auf e-Stories.org am 28.04.2010.

 

Leserkommentare (0)


Deine Meinung:

Deine Meinung ist uns und den Autoren wichtig! Diese sollte jedoch sachlich sein und nicht die Autoren persönlich beleidigen. Wir behalten uns das Recht vor diese Einträge zu löschen! Dein Kommentar erscheint öffentlich auf der Homepage - Für private Kommentare sende eine Mail an den Autoren!

Navigation

Vorheriger Titel Nächster Titel


Beschwerde an die Redaktion

Autor: Änderungen kannst Du im Mitgliedsbereich vornehmen!

Mehr aus der Kategorie"Remembrance" (Kurzgeschichten)

Weitere Beiträge von Lion Kroeze

Hat Dir dieser Beitrag gefallen?
Dann schau Dir doch mal diese Vorschläge an:

Gerard Reve - Lion Kroeze (Life)
El Tercer Secreto - Mercedes Torija Maíllo (Science-Fiction)