Lion Kroeze

Is er leven na de dood?

Nou ik kan hier wetenschappelijk ja op antwoorden.

Om dit uit te kunnen leggen moet ik bij het leven beginnen want anders kennen we geen dood. Alles begint met de ei-cel, deze wordt bevrucht en dan begint de celdeling. Alles begint dus met 1 cel, een natuurwet, ook wel instinkt genoemd. De baby wordt geboren met alle reflexen, zoals de zuigkracht om te overleven, ook een natuurwet en noemen we instinkt.

Vanaf de geboorte kunnen er bewuste herinneringen aangemaakt worden, hier zijn onderzoeken op los gelaten. De herinnering is je geheugen en vormt je identiteit./persoonlijkheid. Wat is een herinnering? Een herinnering is in feite een gedachte.

Wat is een gedachte? Bewust energie steken in een onderwerp. Energie is verplaatsbaar, zo zegt de kwantumfysica. Als de herinnering, bestaande uit gedachten, waar energie in gestoken is, je identiteit vormt, dan heb ik de geest uitgelegd.

Wanneer men dood gaat, dan sterft het lichaam af. De som, het lichaam en de geest, wordt de delen. Waar gaan deze delen naartoe? Deze delen worden verdeeld en zoeken verbindingen met individuen die men bewust kent. De gedachte aan het gestorven individu is de verbinding. Door bewust aan de gestorvene te denken wordt er contact gemaakt. Met andere woorden zoals wij dat kennen, de gestorvene leeft in ons voort.

 

 

Alle Rechte an diesem Beitrag liegen beim Autoren. Der Beitrag wurde auf e-Stories.org vom Autor eingeschickt Lion Kroeze.
Veröffentlicht auf e-Stories.org am 25.11.2009.

 

Leserkommentare (0)


Deine Meinung:

Deine Meinung ist uns und den Autoren wichtig! Diese sollte jedoch sachlich sein und nicht die Autoren persönlich beleidigen. Wir behalten uns das Recht vor diese Einträge zu löschen! Dein Kommentar erscheint öffentlich auf der Homepage - Für private Kommentare sende eine Mail an den Autoren!

Navigation

Vorheriger Titel Nächster Titel


Beschwerde an die Redaktion

Autor: Änderungen kannst Du im Mitgliedsbereich vornehmen!

Mehr aus der Kategorie"Philosophical" (Kurzgeschichten)

Weitere Beiträge von Lion Kroeze

Hat Dir dieser Beitrag gefallen?
Dann schau Dir doch mal diese Vorschläge an:

Vrijheid van meningsuiting - Lion Kroeze (Politics & Society)
A Long, Dry Season - William Vaudrain (Life)